2009-06-11 11:50:44• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Ez a hétvége a szatmáriakat a Nemzetközi Reptérre csalogatja, hiszen vasárnap kerül megrendezésre az egyik legrangosabb autós esemény.

A MusiC'at Pubban pénteken és szombaton is Jánosi Csaba áll majd a színpadon, hogy a legjobb slágereket játszva táncra perdítse, és jó hangulatra ébressze a közönséget.

A Downtown Pubban szombaton a komolyzenéé lesz a főszerep. A vendégeket az Aurel Popp Művészeti Iskola végzős diákjai szórakoztatják hegedű és zongoraesttel. A belépés ingyenes.


Ez a hétvége a szatmáriakat a Nemzetközi Reptérre csalogatja, hiszen vasárnap kerül megrendezésre az egyik legrangosabb autós esemény.
Ez a hétvége a szatmáriakat a Nemzetközi Reptérre csalogatja, hiszen vasárnap kerül megrendezésre az egyik legrangosabb autós esemény


Minden bizonnyal Romániában még nem rendeztek olyan nemzetközi szintű gyorsulási versenyt, mint amilyenre a szatmárnémeti AutoSportKlub és a magyar Gyorsulási Bajnokság szervezői közösen készülnek. A Chevrolet DragRacingként emlegetett rangos autós eseménynek a Szatmár Megyei Repülőtér lesz a helyszíne június 14-én. A verseny helyszínén olyan programokkal is készülnek, amelyek nem csupán az autók szerelmeseit nyűgözik le. Az egész család számára kínálnak szórakozási lehetőséget különböző szabadidős programokkal, és látványos bemutatókkal. A rendezvényről a Szatmár.ro a nap folyamán videókat és képgalériákat közöl majd.

Június 12-én pénteken "Ezek Vagyunk Mi Buli" Dj Leviciusszal a Las Vegasban, mert itt a VAKÁCIÓ: szalagavatós lányokkal, igény szerint gaudeamus játékokkal és nyereményekkel.

Pénteken, szombaton és vasárnap is cirkusz várja az érdeklődőket a strand területén. A közönség vadállatokat láthat az arénában. Szombaton és vasárnap 16 és 19 óra között tartanak nyitva.

Szombaton, június 13-án tartják a szatmárnémeti, Batizi úti Szent Antal templom hagyományosnak mondható búcsúját. A délelőtt 10 órától kezdődő ünnepi szentmisét Nm. Ft. Schönberger Jenő püspök celebrálja majd, a prédikációt pedig Ft. Kirner Ferenc tartja. Az eseményre szeretettel várják az egyházmegye híveit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: